Dzhambulat Khatokhov a intrat în Guinness World Records în 2003, pe vremea când avea patru ani, fiind considerat “Cel mai greu copil din lume”. Acesta a murit pe 29 decembrie 2020, la doar 21 de ani.

A murit din cauza unor probleme medicale

Avea doar 21 de ani, iar într-o filmare realizată în iulie 2019 coborase de la 194 de kilograme la 172,5 după trei luni de antrenament.

La vârsta de doi ani, Dzhambulat Khatokhov cântărea deja 34 de kilograme, ani la care copiii au între 10 şi 15,5 kilograme. Iar la 13 ani greutatea sportivului rus ajunsese la 180 de kilograme. Practica sumo şi wrestling şi devenise arbitru de sumo.

La 7 ani avea 101,5 kilograme

La 7 ani, când avea 101,5 kilograme, i-a fost dedicat un reportaj TV, intitulat World Bigest Boy (Cel mai mare copil din lume). “Copilul meu nu este bolnav, este unic. Dacă alţii gândesc altfel, asta depinde de ei”, declara mama copilului, Nelya, care nu avea nicio problemă cu greutatea fiului său.

Deces bizar anunțat de Anul Nou

Tragedia a fost anunțată chiar în ziua Anului Nou de către soția sa și confirmată de impresarii artistului. Ceea ce este bizar este faptul că decesul a avut loc cu două luni înainte, pe 31 octombrie.

Starul hip-hop MF Doom a murit la vârsta de 49 de ani, veste confirmată de familia sa pe rețelele sociale, în ultima zi din 2020.

Artistul care s-a născut la Londra, cu numele real Daniel Dumile, era cunoscut pentru versurile sale acide și pentru masca pe care o purta și pe care nu a dat-o jos niciodată în public. Într-o postare pe contul de Instagram al rapperului, soția lui, Jasmine, a confirmat joi că acesta murit pe 31 octombrie, după cum transmite BBC News.

Artiști cunoscuți i-au adus un omagiu lui MF Doom prin mesaje postate online. Într-un mesaj adresat rapperului, soția lui a adus, de asemenea, un omagiu „celui mai bun soț, tată, profesor, student, partener de afaceri, iubit și prieten pe care l-aș fi putut cere vreodată”.

Impresarii săi au confirmat decesul pentru revista Rolling Stone.

 

Betal Gubzhev, cel care conduce federaţia de sumo din sudul regiunii Kabardino-Balkaria din Rusia, a fost cel care a anunțat decesul lui Khatokhov, marți, într-o postare pe Instagram. Nu a scris nimic despre cauza morţii, dar în ultima perioadă avusese probleme cu rinichii.

Ultima postare pe Instagram a fostului sportiv datează din februarie 2020, când a arbitrat la un concurs de sumo pentru copii.