Doliu în lumea sportului! Un culturist a fost răpus de COVID. A regretat că nu s-a vaccinat

Culturistul britanic în vârstă de 42 de ani era pasionat și de cățărări pe munte. Sora sa geamană spune că bărbatul era cel mai sănătos și bine pregătit fizic om pe care în cunoștea. Înainte să ajungă la terapie intensivă, acesta a urcat pe munți în Țara Galilor, relatează The Guardian.

„A crezut că va fi în regulă dacă face COVID. Credea că va avea cel mult o formă uşoară a bolii. Nu a vrut să se vaccineze. Trupul său era plin de toate medicamentele din spital. I-au dat tot ce au avut”, a scris sora lui pe Twitter.

Mesaj pentru cei care nu vor să se vaccineze

În mesajul postat pe pagina sa de Twitter, sora sa spune că vrea ca lumea să știe de povestea fratelui ei pentru a-i convinge pe oameni să se vaccineze, în speranța că nimeni nu va mai trece prin suferința prin care trece familia ei.

„Mama mea şi-a pierdut băieţelul. Nepoata mea, tatăl ei mult iubit şi de care avea atât de mare nevoie. Acest lucru nu ar fi trebuit să se întâmple. Mama mea vrea ca oamenii să ştie despre John. Pentru ca povestea lui să salveze viaţa cuiva. Pentru ca durerea şi pierderea să-i determine pe oameni să se vaccineze”, notează aceasta.

Un prieten căruia culturistul îi dădea sfaturi de pregătire fizică a postat și el pe rețelele de socializare un mesaj cu privire la decesul culturistului. Acesta confirmă că britanicul de 42 de ani a pierdut lupta cu coronavirusul, subliniind că familia sa dorește ca povestea să ajungă la cât mai multă lume pentru ca oamenii să conștientizeze importanța vaccinării anti-COVID.

„John, din păcate, a pierdut în faţa lui Covid, fără a avea boli anterioare. Familia sa doreşte distribuirea poveştii lui pentru ca ceilalţi să înţeleagă şi să se gândească mai bine la unele dintre deciziile lor legate de Covid, ceea ce cred că este absolut incredibil ”, a spus un prieten căruia bărbatul îi dădea sfaturi de pregătire fizică.

Sursa foto: Pixabay