Clienţii Millennium Bank beneficiază de dobânzi de top trei pentru depozitele la termen în lei cu maturităţi de trei luni sau mai mari.

În plus, depozitul la trei luni în lei oferit de bancă asigură cea mai bună dobândă de pe piaţă, de 15,5% pe an. Millennium Bank plănuieşte să-şi păstreze această poziţie de top şi după data de 22 iunie, când dobânda depozitului la trei luni în lei va fi ajustată la 15%.

„Millennium Bank continuă să încurajeze economisirea, mai ales pe termen mediu şi lung. De aceea oferim cea mai bună dobândă la depozitul pe trei luni în lei şi dobânzi de top trei pentru maturităţile de cel puţin şase luni”, a declarat Eliza Erhan, Director Dezvoltare Produse Retail, Millennium Bank România.

Noile rate ale dobânzilor sunt rezultatul ultimelor ajustări operate de bancă, ca urmare a tendinţei actuale a pieţei. Dobânzile anuale variază între 13% şi 15% pentru depozitele la termen în lei şi între 5% şi 6% pentru depozitele la termen în euro, în funcţie de maturitate.

Millennium Bank oferă depozite în lei, euro şi dolari americani, cu diferite maturităţi, de la una la 12 luni, definite pentru a răspunde nevoilor clienţilor. Aceştia beneficiază de gratuitate în ceea ce priveşte deschiderea şi administrarea depozitului şi au posibilitatea de a face oricând retrageri parţiale sau de a denunţa în avans depozitul, fără perceperea unui comision penalizator. Dobânda este fixă până la scadenţă sau prelungire automată, este calculată zilnic şi plătită la scadenţă. Aceste produse sunt disponibile în sucursale, dar şi prin intermediul serviciilor Internet Banking şi Call Center.