Maşina nu vine totuşi cu titlu gratuit de vremce ce serveşte drept dobândă pre-plătită la noul cont, reprezentând un procent anual de 1,2% pe cinci ani. Asta înseamnă că pentru a se califica la obţinerea maşinii, clienţii trebuie să depună în cont un milion de dolari şi să renunţe la încasarea a 12.000 de dolari pe an pe care în mod normal i-ar fi primit ca dobândă pentru următorii cinci ani.

Clienţii care se înscriu la promoţia C1 Bank Mercedes-Benz pot alege între patru modele: SLK350 sport din 2012, E350 Sedan din 2012, ML350 SUV din 2012 sau E350 decapotabil din 2012. Banca va acoperi toate costurile de înmatriculare.
Oferta se încheie în 31 mai 2012 şi se aplică doar rezidenţilor din Florida care nu au încă un cont la această bancă. Dacă totuşi clientul se decide să retragă banii în termen de cinci ani, vor fi taxaţi cu 3.000 de dolari plus costul iniţial al maşinii.
Promoţia C1 Bank se înscrie în tendinţa clară pe care o au marile corporaţii americane în ultima perioadă. Ele oferă bonusuri pentru a atrage clienţii, bazându-se pe tendinţa oamenilor de a vâna recompense mari acum, decât să aştepte obţinerea unor câştiguri mai mari în viitor.

SURSA: Huffington Post