Compania de retail miniMax Discount va deschide două magazine de discount în luna septembrie, în centrele comerciale Winmarkt din Brăila şi Tulcea, în urma unei investiţii totale de 500.000 de euro.

Magazinul de la Brăila, cu o suprafaţă de vânzare de 900 de metri pătraţi, va fi deschis joi în centrul comercial Winmarkt Dunărea, iar unitatea comercială din Tulcea, cu un spaţiu de vânzare de 740 de metri pătraţi, va fi inaugurată la 24 septembrie în cadrul complexului comercial Winmarkt Diana, se arată într-un comunicat al miniMax.

„Ne-am propus să accelerăm ritmul de expansiune al reţelei, iar accesarea acestor oraşe importante se datorează parteneriatului cu Winmarkt. Credem că atât în Brăila, cât şi în Tulcea, magazinele noastre vor reprezenta o opţiune viabilă pentru cumpărăturile de zi cu zi ale consumatorilor de toate vârstele”, a declarat Rainer Exel, directorul general miniMax Discount şi acţionar în cadrul companiei.

Tot în cadrul centrelor Winmarkt, MiniMax a deschis două magazine în această vară, în oraşele Vaslui şi Buzău.

MiniMax Discount deţine o reţea de 27 de magazine, iar strategia de expansiune a companiei vizează deschiderea a peste 100 de unităţi comerciale.

Reţeaua Winmarkt, proprietate a companiei italiane Immobiliare Grande Distribuzione, este formată din 15 centre comerciale şi o clădire de birouri