Potrivit unui comunicat al companiei de consultanţă, Webster a lucrat ca Partener în cadrul PwC Canada, căreia i s-a alăturat în 1981. Pentru o lungă perioadă de timp a fost Managing Partner al biroului PwC din Vancouver, coordonând activităţile din regiunea British Columbia. De asemenea, a fost liderul grupului de servicii pentru industria minieră şi tehnologie.
Wilhelm Simons, care a condus în ultimii patru ani Departamentul de Audit, va pleca la Viena pentru a deveni Liaison Partner pentru Europa Centrală şi Est,  responsabil pentru întărire cooperării dintre firmele PwC din toată regiunea.

Noul Lider al Departamentului de Consultanţă pentru Management

Radu Stoicoviciu, Partener, va deveni noul lider al Departamentului de Consultanţă pentru Management al PwC România, conducând o echipă de peste 100 consultanţi din cadrul celor cinci birouri regionale ale PwC România (Bucureşti, Cluj-Napoca, Timişoara, Constanţa şi Chişinău).

El s-a alăturat PwC România în 1992, iar în 2007 a devenit Partener, conducând până în prezent divizia de Tranzacţii din România, precum şi departamentul de Corporate Finance şi Servicii de Reorganizare a Afacerii din Europa de Sud-Est. Radu este specializat în proiectele de finanţare, privatizări, fuziuni şi achiziţii şi evaluări. În cei peste 18 ani de activitate în cadrul firmei, el a gestionat un număr considerabil de proiecte pentru clienţi din diferite domenii, de la studii de fezabilitate, până la obţinerea de finanţare, evaluări şi negocieri în cadrul tranzacţiilor, atât pe partea de vânzare, cât şi pe partea de cumpărare  şi se bucură de o deosebită reputaţie în rândul comunităţii de afaceri.

Dinu Bumbăcea, care a fost pentru un număr de ani  liderul Departamentului de Consultanţă pentru Management a PwC România a decis să se dedice unor proiecte personale. Dinu a coordonat echipa PwC pentru Industria Telecom, Media şi Divertismentului din Europa Centrală şi de Est, furnizând consultanţă pentru management unor companii importante din România şi din CEE.