''În cazul Dinamo Bucureşti, lucrurile au evoluat. Am transmis o scrisoare clubului Dinamo în care am solicitat un punct de vedere scris. Clubul este obligat în cinci zile lucrătoare (de la anunţul de intrare în insolvenţă, n.r.) să transmită o informare scrisă. Acele cinci zile se termină azi ( luni, n.r.), iar clubul trebuie să raporteze cu documente. Dacă clubul va raporta că a intrat în insolvenţă, conform articolului 13 din regulament, licenţiatorul poate retrage licenţa unui club care nu mai îndeplineşte condiţiile de licenţiere'', a spus Viorel Duru.

''Cu alte cuvinte, dacă astăzi clubul Dinamo Bucureşti va informa licenţiatorul că a intrat în insolvenţă, voi propune retragerea licenţei clubului pentru participarea la cupele europene. Comisia de licenţiere se va întruni, va lua o decizie şi urmează procedura. Această măsură nu afectează participarea lui Dinamo Bucureşti la Liga I'', a precizat directorul de licenţiere al Federaţiei Române de Fotbal.

La întâlnirea cu jurnaliştii, Viorel Duru a spus că intrarea în insolvenţă nu este o soluţie pentru cluburi.

Făcând referire la toate cluburile din Liga I, Duru a arătat că doar ''4-5 grupări au o situaţie bună, iar altele 4-5 sunt la limită''.

Rugat să nominalizeze cluburile care o situaţie bună, el a refuzat să răspundă.

AGERPRES