RCS & RDS, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa locală telecom, aduce din această săptămână serviciul său de Internet mobil Digi Net Mobil cu viteze de până la 7,2 Mbps şi în Bucureşti.

Lansarea în Capitală a Internetului mobil de până la 7,2 Mbps se înscrie în campania de extindere a acestui serviciu anunţată de companie sub numele „Digi Net Mobil acoperă România”.

„Din această săptămână oferim şi în Bucureşti, vitezele de până la 7,2 Mbps pentru Internetul mobil, urmând ca până la 31 decembrie să aducem net-mobilul în Ploieşti, Sibiu, Târgu Jiu, Reşiţa, Bacău, Suceava, Slatina, Arad, Vaslui, Vâlcea”, declară Ovidiu Popa, Director Comercial al RCS & RDS.

Extinderea serviciului de Internet mobil se suprapune cu campania promoţională „Digi – telecomunicaţii pentru familia ta”, în cadrul căreia oricine achiziţionează până la 31.01.2010 un serviciu Digi al RCS & RDS sau pachetul complet cu televiziune, Internet, telefonie fixă şi telefonie mobilă, beneficiază de gratuitate în primele 3 luni de abonament. Atât abonaţii din Bucureşti, cât şi cei care achiziţionează Digi Net Mobil într-unul din oraşele în care acest serviciu a fost lansat până la această dată, pot avea Internet mobil gratuit în primele 3 luni de abonament.

Abonamente de 0, 10 şi 15 lei

Digi Net Mobil este disponibil pe computere (prin modem USB) şi pe telefoanele mobile, astfel:
–  cu 0 lei – pentru abonaţii Fiberlink 2 sau Cablelink 2 (internet de până la 100 Mbps)
–  cu 10 lei (inclusiv TVA) – pentru abonaţii Fiberlink 1 sau Cablelink 1 (internet de până la 50 Mbps) şi pentru abonaţii serviciilor de televiziune prin cablu sau prin satelit Digi TV
–  cu tarife per trafic de 0,1 euro/1 MB pentru clienţii Digi Mobil (telefonie mobilă) cu abonament de 0 euro
în abonamente de 15 lei (inclusiv TVA) pentru abonaţii exclusiv la Digi Net Mobil

O dată cu extinderea serviciului său de Internet mobil de 7,2 Mbps, compania face o ofertă specială abonaţilor la telefonia mobilă de 2 euro, care până acum dispuneau de tarif per trafic de 0,05 euro/1 Mb. RCS & RDS oferă de-acum acestor clienţi noile abonamente de 10 lei (inclusiv TVA), cu trafic nelimitat.

Astfel, cei care doresc să aibă internet de la RCS & RDS pe telefoanele mobile şi nu sunt deja clienţi ai companiei, se pot abona la Digi Mobil de 2 euro şi beneficiază de un abonament redus de 10 lei (inclusiv TVA) pentru un trafic nelimitat. De asemenea, aceştia pot opta pentru Digi Mobil cu abonament de 0 euro şi pot avea internet mobil cu tarif de 0,1 euro/1 Mb. Oferta este disponibilă pe telefoanele mobile cu un modem 3G încorporat care să permită viteze de până la 3,6 sau 7,2 Mbps.

Digi Net Mobil este disponibil din vară la nivelul întregii ţări la viteze de 384 kbps şi în şapte mari oraşe din România, Timişoara, Oradea, Braşov, Craiova, Constanţa, Cluj şi Iaşi, la viteze de până la 7,2 Mbps.

SURSA: RCS&RDS