Tarifele pentru serviciile nou lansate sunt de 3 euro/lună pentru o capacitate de 2 GB și 20 de căsuțe de email, 7 euro/lună pentru o capacitate de 5 GB și 100 de căsuțe de email, respectiv 12 euro/lună pentru o capacitate de 10 GB și un număr nelimitat de căsuțe de email (tarifele menționate nu includ TVA).
 
Prin noile servicii de Web Hosting clienții își pot administra contul și serviciile, își pot aloca singuri, conform nevoilor proprii, spațiul pe server între site-ul web și casuțele de email și pot să seteze spațiul pentru fiecare căsuță independent. De asemenea, acestia pot extrage facil rapoarte detaliate de utilizare, de exemplu rapoarte de trafic, si pot crea oricâte subdomenii. Totodată Dial Telecom oferă un SLA (service level agreement) garantat de 99.9% și filtre anti-spam pentru serviciul de email. 
“Am oferit și până acum acest tip de servicii dar piața ne-a arătat că trebuie să le adăugăm noi facilități, ținând cont de profilul companiilor cliente. Astfel, noul portofoliu de servicii Web Hosting răspunde personalizat nevoilor de administare a platformelor web și de email ale fiecărui client și oferă capacități foarte mari la prețuri accesibile”, a adăugat Dinu Malacopol, CEO Digital Cable Systems.

La nivelul anului trecut, cifra de afaceri a Dial Telecom s-a ridicat la 27 milioane de lei, în creștere cu 24% față de anul 2009.

Înființat în 2005, la inițiativa mai multor antreprenori din domeniul telecom din România, și beneficiind de o investiție substanțială în anul 2007 din partea fondului de investiții Pinebridge New Europe Partners II, grupul DCS a devenit unul dintre cei mai importanţi furnizori de servicii de telecomunicaţii de pe piaţa autohtonă. Compania oferă servicii de transmisie prin cablu a programelor de televiziune, soluții de transmisiuni date și acces Internet, precum și telefonie fixă, atât pe segmentul business cât și pe cel al clienților rezidențiali, pe piaţa din România.