La asta nu s-ar fi așteptat nimeni. Evoluția criminalului Gheorghe Dincă din timpul anchetei i-a lăsat mască pe anchetatori. A fost una extrem de spectaculoasă, dar i-a și pus pe picior greșit pe oamenii legii.

În primele zile, Dincă avea o atitudine de apărare, era foarte respingător și nu voia să colaboreze cu autoritățile. Acum vorbește foarte mult, a reușit să prindă încredere în anchetatori și chiar îi uimește pe aceștia.

Criminalul din Caracal a plâns în momentul în care anchetatorii i-au tăiat prunii din casa groazei. De asemenea, Dincă a mai plâns când anchetatorii i-au hrănit găinile.

Gheorghe Dincă a avut mari pretenții pentru a colabora cu autoritățile. De asemenea, acesta nu vrea să se gândească prea mult la ceea ce a făcut.

Monstrul Gheorghe Dincă a recunoscut că le-a răpit, sechestrat, violat, dar și ucis pe Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu, dar anchetatorii sunt departe de a trimite cazul în judecată. În afara mărturiei criminalului, nu au reușit să strângă prea multe probe în acest caz. Mai mult, nu sunt urme evidente din cadavrul Luizei.