Acesta susține că totul face parte dintr-o nouă manevră marca Liviu Dragnea.

”Am putea avea, în sfârşit, premier.
Rovana Plumb, Natalia-Elena Intotero, Tudorel Toader.
Toţi trei fac obiectul gândirii cucului din capul lui Dragnea pentru imediată remaniere.
Eu nu am văzut un cuc mai prost ca ăsta.
Remanierea Rovanei Plumb şi a Nataliei-Elena Intotero, legal, nu este necesară acum şi poate fi amânată până la validarea mandatului de europarlamentar.
Scoaterea din guvern a lui Tudorel Toader este total lipsită de oportunitate având în vedere că, ne place sau nu, Toader ştie carte.
Remanierea în discuţie este doar o manevră specifică lui Dragnea în încercarea de a-şi mai introduce în guvern ceva clientelă supusă, având în vedere că premierul Dăncilă a început să-şi manifeste tot mai mult independenţa faţă de Titanul de Teleorman.
Mişcarea lui Dragnea este cu atât mai neinspirată cu cât prin remaniere declanşează în plină campanie electorală agitaţie în partid şi printre baroni pentru ocuparea celor trei scaune care ar rămâne libere în guvern şi, mai grav, îl aduce în joc pe Preşedintele Iohannis, care în niciun caz nu va pierde ocazia să-i umple lui Dragnea poarta cu goluri.
Cu această mică analiză mă întreb dacă Cex-ul PSD va tolera şi această ultimă decizie a cucului prost care s-a cuibărit în capul Titanului din Teleorman.
Mă mai întreb ce s-ar întâmpla dacă titularul legal şi constituţional al deciziei va spune NU fanteziilor lui Dragnea, aruncând peste bord remanierea? Am putea avea, în sfârşit, premier, iar Dragnea ar deveni o amintire despre un fost preşedinte PSD căruia puterea absolută i-a instalat în creier un cuc prost.

PS – Textul de mai sus a devenit tardiv după decizia PSD. Până la urmă premierul Dăncilă a rămas tot Vasilica.”, scrie Traian Băsescu.