Mama lui Radu Mazăre a spus, după vizita la penitenciar, ce urmează să se întâmple la nunta fiului său și cum se simte în penitenciar.

„Este un luptător. Suntem actori foarte buni. El vrea să mă facă să sufăr, nici eu nu vreau să-l fac pe el să sufere. Ne zâmbim, eu îl încurajez, el îmi urează sănătate pentru că am nevoie”, a spus mama fostului edil.

Ea a vorbit și despre cel mai important moment din viața fiului său. Aleasa inimii lui, cu care urmează să se căsătorească va veni în România spre sfârșitul lunii. Mama lui Radu Mazăre a spus că nu este implicată în pregătirile de nuntă. „Asta cu rochia, cu inelele e sarcina lui Mihai, fratele său.N-ai ce să pregătiți să faci”, a comentat ea.

Întrebată în ce va consta meniul de nuntă, ea a replicat: „Meniu de nuntă? Nimic, zero”.

„Chiar l-am întrebat şi eu că soţul meu, în 1975 când Radu avea 7 ani, a pus nişte vin în sticle şi pe etichetă a scris „Se va deschide la nunta lui Radu”. Şi l-am întrebat „poţi cere aprobarea să deschidem o sticlă?”. Şi a zis că nu se poate”, a mai spus mama lui Mazăre, privitor la nunta care urmează să aibă loc în penitenciar.

Ea va spus că nu știe cine vor fi nașii. „Nunta va avea loc de ziua lui de naștere. A făcut cerere pentru cinci persoane. Se sărbătorește în genul că vom sta fața în față la o masă”, a comentat aceasta.

Întrebată de ce a ales Radu Mazăre să se căsătorească abia acum, după atăția ani, mama fostului edil a declarat:

„La capitolul ăsta am lucrat destul de mult de-a lungul anilor să îl lămuresc să se însoare. Lumea s-a schimbat. Cred că acum o și iubește. Sunt împreună de ani de zile. E de apreciat că stă lângă el în situația asta. E de apreciat A vrut să facă un gest care să îi compenseze într-un fel această dăruire a Roxanei”.