Viorica Dăncilă a pierdut categoric alegerile prezidențiale în fața lui Klaus Iohannis. A fost cea mai categorică înfrângere a social democraților la un astfel de scrutin. La doar două zile după alegeri, Viorica Dăncilă a fost sacrificată. A pierdut șefia formațiunii într-o ședință extrem de dură.

Marcel Ciolacu este noul președinte interimar al social democraților până când formațiunea va avea un nou congres în care își va alege noua conducere. Jurnalistul B1TV, Radu Banciu, a urmărit întreaga ședință și a dat de pământ cu partidul care câștiga categoric alegerile din 2016.

Banciu i-a umilit pur și simplu pe cei din PSD. A spus că aceștia au un singur scop. Să câștige cât mai mulți bani. ”Să nu-i vedeți pe ăștia niște eroi pentru că demisionează unul după altul ca într-un joc de domino. Ei nu demisionează de nicăieri. Este un puci regizat care nu-i face pe acești indivizi altceva decât mai neplăcuți, mai puțin frecventabili, mai luați în bătaie de joc de restul populației. Deci un circ colosal”, a comentat jurnalistul în cadrul emisiunii Lumea lui Banciu.

Radu Banciu nu s-a oprit aici. A continuat seria acuzațiilor grave la adresa acestora. ”Cam ăsta este nivelul celor care conduceau România dintotdeauna. Ei sunt tot după ciolan, tot după harță, tot după polițe de plătit”, a mai spus Radu Banciu.