Săptămâna viitoare, magistrații costaricani vor hotărî dacă Udrea și Bica vor rămâne în spatele gratiilor.

Între timp, în țară, afacerile fostei „Blonde de la Cotroceni” își continuă activitatea. Una dintre acestea este stațiunea Băile Boghiș, unde acționari sunt Lia Stanca și Elena Udrea.

Cele două femei s-au asociat spre finalul anului 2013 pentru a renova stațiunea turistică de la Boghiș, iar în iulie 2014, a fost marea deschidere a Boghiș Băi.

„Afacerea Boghiș Băi nu va fi afectată după arestarea doamnei Udrea. Situația doamnei Udrea nu are nicio influență asupra societății. Societatea merge mai departe. Schimbarea sub o formă sau alta a statului juridic al doamnei Udrea nu influențează cu ceva societatea, absolut cu nimic”, a declarat, pentru Ziarul de Sălaj, în luna octombrie, Lia Stanca.

Mai mult, aceasta a recunoscut că vizitat-o pe Elena Udrea în Costa Rica.

„Am fost în Costa Rica și am să mai merg. Am fost în aprilie. Nu am mers la un om public. Situația de la Băi Boghiș nu are legătura cu plecarea mea în străinătate. Discut cu doamna Udrea la telefon în fiecare zi. Și despre Băile Boghiș și despre orice alt subiect”, declara, în luna mai, Lia Stanca, scrie bugetul.ro.