Astfel la Exatlon 3 vor fi doi câștigători, un băiat și o fată. Fiecare va pleca acasă cu câte 50.000 de euro. Mariana Nenu, una dintre cele mai iubite concurente ale show-ului, a declarat pentru Wowbiz ca ea îi vede favoriți pe Gabriel Nedelcu, care a impresionat în prima zi de concurs și pe Costin Gheorghe, fratele cântăreței Elena Gheorghe. Acesta s-a accidentat ușor chiar de la debutul competiției așa că mulți fani s-au îndoit de potențialul lui.

“Costin Gheorghe este foarte bun. E determinat, are viteză, spirit de lider şi forţă fizică, dar şi psihică. Îl văd finalist şi chiar câştigător. Mi-au mai plăcut Gabi, fratele lui Alex Nedelcu şi jandarmul de la “Războinicii”. Fetele de la “Războinicii” nu m-au convins, n-aş vrea să spun că sunt “praf”, dar nici departe. De la “Faimoşii” îmi plac Maria şi AMI”, a declarat Mariana de la Exatlon.

În schimb Alin Andronic, favoritul publicului, a dezvăluit într-un live pe facebook că nu are de gând să urmărească Exatlon 3. De altfel, acesta a postat pe pagina lui de facebook și instagram filmulețe cu el în sala de fitness, semn că în aceste momente nu mai este interesat de reality show-ul care l-a dezamăgit la maxim.