Președintele PMP Eugen Tomac a afirmat, duminică pe Facebook, că țara noastră a împrumutat peste 11 miliarde de euro, în ultimele 11 luni, iar în acest context va fi interesant cum va proceda Eugen Teodorovici, prezidențiabilul și “ministrul discotecă”, în campania electorală.

“Teodorovici, prezidențiabilul de minus 11 miliarde În ultimele 11 luni, România a împrumutat peste 11 miliarde de euro, mai mult decât împrumutam în plină criză economică. Tot 11 este și numărul de luni rămase până la alegerile prezidențiale. Va fi interesant să vedem o campanie electorală pentru președinție cu ministrul discotecă în arenă”, a scris Eugen Tomac, duminică pe Facebook.

Acesta a adăugat că PSD, cu un astfel de ministru cu “gândire tip Iliescu” va ajunge să își lanseze campania nu pe Arena Națională, cu într-un club de fițe din Capitală.

“Însă cu o gândire de tip Iliescu, suficient de îngustă încât să propună îngrădirea dreptului la muncă a cetățenilor români din statele UE, mai degrabă va fi una rușinoasă. 2019 va fi anul marilor schimbări, cu un PSD care își va lansa campania nu pe Arena Națională, ci la vreun club de fițe din București. Ăsta e nivelul”, a conchis Tomac.