PNL și Ludovic Orban guvernează România de la finalul anului trecut după ce s-a reușit dărâmarea Executivului Dăncilă. Chiar dacă liberalii au mai avut Guvernul picat o dată de PSD în Parlament, au reușit să se mențină la Palatul Victoria. Se pare că nu pentru mult timp.

Dezastru pentru Orban

PSD vrea din nou puterea. Se anunță un adevărat dezastru pentru actualul Executiv. Chiar șeful interimar al social democraților a anunțat acest lucru. Acesta a dezvăluit ce pregătește, dar și o alianță cu ProRomânia și cu ALDE care ar putea duce la preluaea puterii de către stânga.

Mai mult, Ciolacu dă de pământ cu liberalii și spune că a pregătit deja un program economic pentru redresarea României. „Pregătim un plan economic. După invitațiile repetate către Guvern şi către preşedinte de a avea un dialog cu toate forţele politice, acest dialog a fost respins şi atunci nu avem altceva de făcut decât să venim cu un plan economic în Parlamentul României. Vom încerca să fie susţinut de cât mai multe forţe politice.

Deja, nu vă ascund… Cu PRO România, cu ALDE am pus toţi specialiştii la masă şi vrem să venim cu un plan pe termen mediu, coerent economic. Consider că Guvernul este total nepregătit pentru ce va urma, după acest val de pandemie, din punct de vedere economic. Nivelul de trai a scăzut considerabil, anumite produse se vor scumpi în continuare dacă nu se vor lua măsuri”, a spus Marcel Ciolacu, conform dcnews.ro.

SURSA FOTO INQUAM_Photos_Octav_Ganea