Faimoșii nu s-au regăsit și au pierdut punct după punct. Motocicilstul Andrei Boțoacă (Giuby) a fost singurul băiat care a punctat pentru echipa sa de două ori, iar Andreea Arșine o dată. În rest, s-au impus doar războinici. Cu un moral ridicat aceștia sunt convinși că vor reuși ca duminică să câștige și vila.

Fetele au fost cele mai afectate și chiar au plâns. Acestea reușeau mereu să le învingă pe războinice, iar acum a pierdut fără drept de apel. „Explicația e simplă. Au devenit ei mai buni, nu mi se pare că Faimoșii au jucat mai prost decât înainte. Acum trebuie să țină pasul cu ceilalți. Ar fi cazul să ne trezim, să ne dăm seama că putem jucam mult mai bine. Nu s-a pierdut motivația, dar când și se pare că ești mai bun, ți se pare că ești îndreptățit să câștigi. Dacă vom câștiga, ne vom simți mult mai bine. Ei vin după multe înfrțngeri. Faimoșii consideră că vila aia e casa lor, nu e casa lor”, le-a spus Vladimir Drăghia. „Nu sunteți mai buni decât ei. Dacă sunteți mai buni, sunteți cu zece la sută mai buni”, a adăugat acesta.

Kanal D pare să fi ascultat parcă vocea fanilor și producătorii au decis să ofere spectacol. Cum au reușit războinicii să revină din abis rămâne o enigmă. Cert este că acum show-ul este total, iar postul turc se așteaptă la creșteri în audiență.


Te-ar putea interesa și: