Pe lângă ședința cu mare greutate de astăzi, primarul trebuie să rezolve problemele cauzate de prima ninsoare. În acest sens, edilul a primit mai multe reproșuri.

Este haos în Capitala țării. Codul galben de vreme rea a îngreunat vizibil transportul din București.

În condiții de iarnă au operat, luni dimineața, și aeroporturile bucureștene. Au fost înregistrate întârzieri de până la 30 de minute la decolarea aeronavelor, pentru degivrare, potrivit reprezentanţilor Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti. 

„Operare normală în condiţii de iarnă. Se degivrează aeronavele înainte de decolare, ceea ce conduce la întârzieri de până la 30 minute. S-a intervenit şi se intervine când este necesar pentru deszăpezire la piste/platforme”, precizează sursa citată.

Până la această oră, Echipajele ISU București-Ilfov s-au confruntat cu 28 de situații cu probleme generate de ninsoare, cele mai multe au vizat copaci căzuți pe stradă sau pe mașini. 19 mașini au fost avariate.

„În perioada 18.11.2018, ora 22.00 – 19.11.2018, ora 07.00, pe durata atenționarii Cod Galben de precipitații moderate cantitativ – ninsori, apoi lapoviță și ploaie, s-a actionat pentru gestionarea a 28 de evenimente generate de fenomenele meteo, în special căderi ale copacilor pe carosabil sau autoturisme (19 autoturisme avariate)”, informează ISU București-Ilfov.