Tim Hoettges a obţinut o extindere de cinci ani a contractului său în fruntea Deutsche Telekom, în timp ce Christian Illek, şeful Resurselor umane, va fi noul director financiar de la 1 ianuarie 2019, înlocuindu-l pe Thomas Dannenfeldt, care părăseşte compania ‘din motive personale’. 

‘Este foarte bine că un om cu experienţă în cadrul companiei, cum este Christian Illek, va prelua o poziţie importantă’, a afirmat Hoettges.

Actualul director financiar, Thomas Dannenfeldt, a afirmat: ‘După 26 de ani în companie şi cinci ani în funcţia de director financiar, voi lua o pauză lungă şi apoi mă voi reorienta. Acesta a fost întotdeauna planul meu, să fac ceva diferit în preajma vârstei de 50 de ani’

Deutsche Telekom AG este cea mai mare companie europeană de telecomunicaţii, cu operaţiuni în mai multe ţări din Europa Centrală şi de Est, inclusiv în România, precum şi în Marea Britanie.

Deutsche Telekom controlează 40% din acţiunile Hellenic Telecommunications Organization (OTE), care, la rândul său, deţine 54,01% din Telekom România. La jumătatea lunii august 2014, Romtelecom şi Cosmote România au anunţat că vor fi reprezentate comercial prin intermediul brandului Telekom România, iar produsele şi serviciile vor fi oferite sub brandul ‘T’. AGERPRES