Procurorii DIICOT au luat în calcul varianta ca oasele găsite în butoiul lui Dincă și în liziera pădurii de lângă Caracal să nu fi fost ale Alexandrei și Luizei, ci ale unor persoane decedate de mai mulți ani. A existat ipoteza ca Dincă şi complicii săi să le fi luat dintr-un cimitir şi să fi înscenat distrugerea cadavrelor celor două fete, pentru a orienta ancheta doar pe varianta unor crime. Motiv pentru care oamenii legii au făcut verificări și într-un cimitir din Caracal.

Șeful groparilor din cimitirul aflat la marginea cartierului Bold din Caracal, Aurel, a povestit cu lux de amănunte ce s-a întâmplat atunci dar și ce știe despre părinții lui Dincă, care subt înmormântați acolo.

Potrivit jurnaliștilor de la Libertatea, la mormântul părinților lui Dincă au venit, în luna august, și procurorii DIICOT, împreună cu poliţiştii de la combaterea crimei organizate. „Au intrat în cimitir, m-au întrebat care e mormântul familiei lui Dincă Gheorghe şi le-am arătat. Aici, au verificat dacă umblase cineva la stratul de beton”, a relatat acesta.

Cum lespedea care acoperă mormântul părinţilor lui Dincă e masivă, ea n-ar putea fi ridicată de un singur om.

Despre tatăl lui Dincă se știe că s-ar fi sinucis. Cu toate acestea, el se află îngropat în cimitir. Mormântul soților Dincă este neîngrijit. “N-a venit nimeni să pună vreo floare sau să aprindă vreo lumânare în șapte ani, de când eu lucrez în acest cimitir”, a spus Aurel, șeful groparilor. Nici măcar Gheorghe Dincă n-a trecut pe la mormânt, deși de la casa din strada Craiovei și până la cimitir “putea să ajungă cu mașina în 2-3 minute”, a adăugat Aurel. Cu toate acestea, cei apropiați de Dincă au susținut că acesta ar fi fost un om credincios, care mergea la biserică.