Mirela Vaida mai are un job pe lângă cel de prezentatoare la Antena 1. Ea este urmărită de 500 de persoane, mai ales acum când ne aflăm în stare de alertă. Este vorba de publicul care o vor putea vedea pe Mirela Vaida jucând în spectacolul ”CU MASCĂ sau FĂRĂ MASCĂ, OAMENII VOR SĂ ZÂMBEASCĂ!” de sâmbătă seară, 18 iulie.

Chiar dacă  Teatrul de vară Herăstrău are o capacitate de aproape 2.500 de locuri, acesta va putea fi ocupat, la fiecare reprezentaţie, doar până la maximum 500 de locuri, aşa cum prevede regulamentul impus de starea de alertă. Pe 18 iulie, publicul îi va putea revedea și aplauda pe ADRIAN ENACHE, MIRELA VAIDA, ALEXANDRU LULESCU, ALEXANDRU LULESCU, NAE ALEXANDRU și CRISTIAN SIMION, OANA GHIOCA, MONALISA BASARAB, ALEXANDRA PENCIU.

Costul unui bilet: 25 lei

Program case de bilete:

Sala SAVOY – Calea Victoriei nr. 33, sector 1

Marți – Vineri, orele 10.00 – 19.00

Sâmbătă, orele 10.00 – 17.00

Teatrul de Vară HERĂSTRĂU – intrare Arcul de Triumf

Sâmbătă, orele 17.00 – 20.30 (în zilele în care au loc spectacolele)

Este un spectacol de Vasile Muraru și Valentina Fătu, cu ocazia căruia publicul va putea să îi revadă, să îi admire și să îi aplaude din nou pe artiștii Teatrului Tănase care abia așteaptă reîntâlnirea cu spectatorii!

”Am gândit această premieră, ca un spectacol adaptat tuturor condițiilor și măsurilor impuse de autorități pentru prevenirea contaminării cu noul coronavirus și a desfăşurării activităţilor culturale în condiţii de deplină siguranţă sanitară” – a declarat managerul Teatrului, Vasile Muraru.

De altfel, într-un interviu acordat DC News, moderatoarea emisiunii ”Acces Direct” a rămas blocată când a auzit că este prezentată nu ca om de televiziune, ci ca om de cultură pentru că activează foarte mult și-n teatru, și-n muzică.

„Să spui că sunt un om de cultură când lumea mă percepe, de la televizor, unde fac emisiuni cu mare audiență… să-mi spui tu mie că sunt om de cultură când tocmai de-asta sunt acuzată, că promovez incultura…”, a spus amuzată Mirela Vaida.