Noi detalii horror ies la iveală în ancheta faptelor monstrului din Caracal. Criminalul Gheorghe Dincă a descris cu lux de amănunte cum ucis-o pe Alexandra Măceşanu.

Potrivit propriilor declarații date în fața anchetatorilor, ucigaşul nu ar fi intenţionat să o omoare pe Alexandra, iar decesul fetei a fost un accident. Gheorghe Dincă le-a spus anchetatorilor că el i-ar fi dat o palmă Alexandrei, care a cazut inconştientă, dar că s-a gândit că fata se preface şi a plecat de acasă, lăsând-o acolo pe adolescentă.

”Am crezut că se preface”, a spus Dincă în timpul interogatoriului, anunță romaniatv.net, citând surse proprii. La întoarcere, criminalul ar fi găsit-o pe fată în aceeaşi poziţie, ar fi constatat decesul acesteia şi a decis să scape de cadavru, pe care l-a ars. Gheorghe Dincă a mai declarat că a ars trupul Alexandrei timp de 7 ore.

DIICOT a anunţat, oficial, că în urma analizelor INML efectuate pe oasele ridicate de la domiciliul lui Gheorghe Dincă, a rezultat profilul genetic al unei singure persoane, respectiv al Alexandrei Măceşanu.

”Precizăm că, în urma analizelor de laborator ale probelor ridicate, efectuate până în prezent, a rezultat profilul genetic al unei SINGURE persoane, respectiv Măceșanu Alexandra Mihaela, concluzie fundamentată științific pe compararea acestui profil genetic determinat cu profilul genetic determinat al părinților Alexandrei”, a comunicat DIICOT.