În timpul ultimei apariții TV, „Mama Modei Românești” a oferit o lecție de viață tuturor persoanelor care au urmărit-o pe parcursul carierei sale. Celebra creatoare de modă a oferit câteva sfaturi pe care ea le-a urmat în cei 82 de ani ai săi. Peste aproximativ trei luni, Zina Dumitrescu ar fi împlinit 83 de ani.

Citește și: A murit Zina Dumitrescu! Puțini știu povestea de viață a celebrei creatoare de modă

“Cred că aş face tot ce am făcut, pentru că nu regret nimic din ce am făcut. Nimic! Să faceţi ceea ce simţiţi şi să fiţi foarte naturali. Dacă vrei, poţi. Însă nu orice, ci lucruri normale. Şi să ţii cont să nu îi jigneşti pe cei din jur”, a declarat Zina Dumitrescu într-un interviu la o emisiune TV.

Vezi și: Anunț fără precedent! Tudor Chirilă poate ajunge la închisoare

Tot în cadrul aceluiași interviu, Zina Dumitrescu a spus că nu are poftă de mâncare. “Cel mai mult îmi plac cartofii prăjiţi. Mănânc o farfurie plină! Dimineaţă sunt sendvişuri cu ceai, seara depinde ce vrei… (…). N-am poftă de mâncare, nu ştiu. O să mănânc forţat, până la urmă. Nu întotdeauna pofta de mâncare e legată de pofta de viaţă”, a spus Zina Dumitrescu în cadrul unei emisiuni de la Antena Stars.