Cumplit și greu de crezut, dar adevărat, o femeie cu trei copii și soțul acesteia care era milioanr, au stat în spatele atacurilor teroriste sinucigașe din Sri Lanka.

Femeia, pe numele ei Fatima Ibrahim, a detonat o bombă. Ea și cei trei copii ai săi au murit pe loc. Publicația Ibtimes a scris că femeia ar fi fost însărcinată. Ea a provocat explozia în momentul în care poliția a ajuns la locuința sa de lux. În urma bombei, casa sa de trei etaje a fost distrusă, trei ofițeri au murit, împreună cu ea și cei trei copii ai săi.

Inshaf Ahmed Ibrahim, soțul femeii sinucigașe, este unul dintre cei care au provocat atacurile din Sri Lanka. El împreună cu fratele său, Ilham Ahmed Ibrahim, au organizat exploziile din bisericile și hotelurile din Sri Lanka. Acești sunt responsabili de moartea a celor peste 350 de persoane victime ale atentatelor. Cei doi frați sunt fiii unui om foarte bogat din Sri Lanka,Mohammed Yusuf Ibrahim. Poliția îi interoghează acum pe suspecți în legătură cu masacrul care s-a produs weekendul trecut.

Femeia făcea parte și ea din gruparea extremistă islamică care a provocat atacurile. Gruparea a depus un jurământ de loialitate Statului Islami. Ea s-a sinucis în momentu în care polițiștii au venit să o interogeze și să o aresteze.