Răzvan Ciobanu, designerul mort zilele trecute într-un accident de mașină, pare că și-a anticipat cumva moartea. Sau, cel puțin, el s-a comportat ca un condamnat la moarte exprimându-și inclusiv ultima dorință. Această ulrimă doleanță a sa i-a șocat pe toți prietenii și arpopiații designerului.

Ultima dorinta a lui Razvan Ciobanu nu a fost indeplinita niciodata. Conform prietenilor sai, designerul dorea sa-si curete reputatia.

In ultimul an, Razvan Ciobanu a avut mai multe probleme. A fost implicat, in vara lui 2018, intr-un scandal urias cu droguri, iar Kanal D l-a dat afara de la ‘Bravo, ai stil!’, notează Realitatea.net.

Si, de aici, problemele au inceput sa apara. Razvan Ciobanu a ramas, treptat, fara surse de venit. Asa ca a fost nevoit sa se imprumute pentru a avea ce manca. Dorinta lui Razvan Ciobanu a fost de a-si curata numele si de a-si face afacerea sa mearga.

Irina Schrotter, buna prietena cu creatorul de moda, sustine ca Razvan isi dorea sa reinvie afacerea. Isi dorea o colectie noua de haine si un manager care sa gestioneze afacerea si finantele lui.