Marți, 11 decembrie, a fost inspectat și recepționat lotul Ungheni – Ogra din Autostrăzii Transilvania, în lungime de 10,1 kilometri. Miercuri, 12 decembrie, urmează să fie inspectat și sectorul Ogra – Iernut, care măsoară 3.6 km. Dacă nu vor apărea lucruri neprevăzute, în aceeași zi ar trebui să se și permită circulația pe cele două noi tronsoane de autostradă.

Reprezentanţii CNAIR au făcut, marţi, în vederea recepţiei, o inspecţie a lucrărilor sectorului de autostradă Ungheni – Ogra.

“Având în vedere faptul că lucrările efectuate corespund din punct de vedere tehnic şi calitativ, reprezentanţi CNAIR au făcut recepţia acestui sector”, au anunţat oficialii CNAIR

Lotul de autostradă Ungheni – Ogra are o lungime de 10,105 km şi o valoare a contractului de 251,349,460.28 lei fără TVA. Antreprenorul care a efectuat lucrările este Asocierea SC Strabag SRL – SC Straco Grup SRL.

De asemenea, miercuri, reprezentanţii CNAIR vor inspecta şi lucrările de pe sectorul Ogra – Iernut.

“În cazul în care şi aceste lucrări corespund din punct de vedere tehnic şi calitativ, vor fi recepţionate. Astfel, în cazul repţionării lucrărilor şi pe lotul Ogra – Iernut, în lungime de 3,6 km, ambele sectoare de autostradă vor fi deschise circulaţiei rutiere mâine, 12.12.2018”, anunţă CNAIR.