De asemenea, Raluca Turcan a cerut și schimbarea procedurii de vot, prin ridicare de mâini, întrucât au fost probleme cu sistemul electronic care „votează la dispoziția conducerii Camerei Deputaților”.

Liderul deputaților PSD, Daniel Suciu, a avut o replică misogină la adresa Ralucăi Turcan: „Unde sunt bărbații opoziției, de la Pro România, USR, de a ajuns doamna Turcan să încerce așa ceva?” s-a întrebat retoric deputatul PSD.

Daniel Suciu a continuat cu atacul la adresa liderului deputaților liberali, susținând că cererea Ralucăi Turcan este neregulamentară și că unii au ajuns să aibă o obsesie cu Liviu Dragnea:

„Ați făcut toată mobilizarea pe care o puteați face. Nu v-a ieșit. Aveți o obsesie cu președintele Camerei Deputaților. Doamna Raluca Turcan, de la acest microfon nu se va suspune la vot ceva neregulamentar,” a conchis Daniel Suciu.

În ultimul an, atacurile misogine au fost ca la ele acasă în Parlament. În mai 2018, deputatul PSD Nicolae Bacalbaşa, a avut o ieșire taxată la vremea respectivă de presă și opinia publică „Dă cu labele, vezi că faci fractură! Vezi, domnişoară, că faci fractură şi dup-aia nu mai poţi să votezi. Violuri şi discursuri bune în Parlament ofera Vasluiul”.

Nici opoziția nu s-a lăsat mai prejos. La începutul anului 2018, Corneliu Bichineț, deputat PSD, a avut o reacție mai mult decât nepotrivită la adresa deputatului PSD Andreea Cosma: „E colega noastră aici de la PSD, până la urmă acel păăctos Portocală a paradit-o sau n-a paradit-o?”.