Reprezentanţii trupei au comunicat anularea spectacolului din cadrul turneului, printr-o declaraţie oficială.

”Anunțăm, cu regret, că din cauza unor probleme de sănătate ale unui membru al formației, Depeche Mode nu va putea susține concertul din această seară de pe Minsk Arena din Minsk, Belarus. Analizăm în acest moment toate variantele pentru a reprograma acest concert la o altă dată, în cadrul acestui turneu. Îi rugăm pe toți fanii care au cumpărat bilete pentru show-ul din această seară să aștepte noi informații legate de reprogramarea concertului sau restituirea banilor pe bilete. Le transmitem scuzele noastre tuturor fanilor din Minsk și vă mulțumim pentru înțelegere și răbdare. ” au declarat reprezentanţii trupei.

 Se pare că Dave Gahan, solistul trupei, nu a putut onora concertul de la Minsk din  cauza unei indigestii. Acesta este ţinut sub observaţia medicilor, care vor da  un diagnostic cât de curând.

La concertul de la Minsk trebuiau să participe 7000 de persoane. Trupa de synthpop le-a  transmis fanilor scuzele de rigoare şi faptul că se străduiesc să reprogrameze concertul.

“Analizăm în acest moment toate variantele pentru a reprograma acest concert la o altă dată, în cadrul acestui turneu. Îi rugăm pe toți fanii care au cumpărat bilete pentru show-ul din această seară să aștepte noi informații legate de reprogramarea concertului sau restituirea banilor pe bilete. Le transmitem scuzele noastre tuturor fanilor din Minsk și vă mulțumim pentru înțelegere și răbdare. ”, au transmis  reprezentanţii trupei, fanilor.

Concertul de duminică al Depeche Mode, programat la Cluj nu este deocamdată ameninţat de problema de sănătate a artistului. Pregătirile pentru concert sunt în plină desfăşurare în România.