În ultimii ani, interesul românilor pentru tratamente dentare complexe premium, precum reconstructiile dentare ample, dar și pentru garanția pe termen lung a lucrărilor au crescut semnificativ, la fel ca preocuparea pentru estetică dentară. Facilitățile oferite de noua clinică includ, printre altele, posibilitatea configurării digitale a zâmbetului prin tehnologia Digital Smile Design și Future Smile Studio, primul studio de diagnostic și construcție digitală a zâmbetului.

Pe lângă acestea, noua clinică dispune de o serie de alte tehnologii digitale esențiale în reușita tratamentelor complexe: scannerul intra-oral în culori reale, tomografia computerizată CBCT și radiografia digitală, tehnologii imagistice cu o expunere minimă la radiații, centrifuga ENDORET PRGF, laserul stomatologic EPIC BIOLASE (SUA), etc. Toate aceste tehnologii asigură o precizie crescută a tratamentului și ajută pacientul să poată lua decizii în cunoștință de cauză în privința procedurilor alese.

De asemenea, clinica dispune de 10 săli de diagnostic și tratament și este cel mai mare centru Planmeca Digital Academy din România, distincție ce atestă integrarea tehnologiei revoluționare în toate procesele medicale din clinică. De asemenea, clinica dispune și de o sală de intervenții chirurgicale ultra-modernă și de un laborator propriu, care îmbină tehnologia CAD-CAM cu precizia tehnicienilor acreditați international; astfel este eficientizat timpul medicului și pacientul obține, în mai puțin de 24 de ore, un produs similar dintelui natural, incomparabil ca execuție cu lucrările realizate cu ajutorul aparaturii similare dintr-un cabinet dentar.

Dent Estet a înregistrat anual o creștere de aproximativ 20% a cifrei de afaceri, evoluție preponderent generată de o creștere importantă a afluxului de pacienți și a solicitărilor de tratamente complexe, în special reconstrucții dentare.