Denise Rifai a comentat, la Realitatea TV, declaraţiile ministrului referitoare la plafonarea pensiilor speciale şi restricţionarea gratuităţilor oferite până acum pentru pentru studenţi, în funcţie de performanţe.

Un alt aspect a trecut însă neobservat iar Denise Rifai a ținut să-i atragă atenția. Ea a comentat, în emisiune sale, culoarea cravatei pe care a purtat-o Eugen Teodorovici.

„Seamănă cu Iohannis, că au purtat aceeaşi nuanţă de cravată. Preşedintele executiv de la PSD ne-a dat veşti mari astăzi, preşedinte executiv care e şi ministru de Finanţe, eugen Teodorovici. Acum e acum pentru domnul ministru. Negru tot, a anunţat că la rectificarea de la finalul lunii iulie, peste câteva zile, va plafona pensiile speciale la 10 000 de lei şi va introduce o taxă de solidaritate. De asemenea, am înţeles de la ministrul nostru care e şi preşedinte executiv, şi cu cravată bleu – foarte urâtă cravata – va umbla la gratuităţile oferite studenţilor în funcţie de performanţele lor universitare. Au!”, a spus Denise Rifai, la „Legile Puterii”.