Consilierul de stat în cadrul Cancelariei Primului-ministru, Cristina Buzașu, a demisionat din Guvern. Aceasta a făcut anunțul pe Facebook.

„Dragi prieteni, după mai bine de 1 an, am decis să-mi închei activitatea de consilier de stat în cadrul Cancelariei Prim-ministrului. A fost o perioadă extrem de interesantă pentru mine, plină de provocări și satisfacții în plan profesional și personal. Mulțumesc lui Ludovic Orban și tuturor colegilor de la cancelarie și din guvern pentru excelenta colaborare și încrederea acordată!

Îmi reiau activitatea (suspendată timp de 2 ani) în cadrul Băncii Europene pentru Reconstrucție și Dezvoltare, de unde doresc să contribui în continuare la dezvoltarea, modernizarea și parcursul european al României. Continuăm munca și ținem aproape!”, a transmis Cristina Buzașu pe Facebook.

Demisie și în AUR

Ariadna Cîrligeanu, secretarul general al Organizaţiei de Tineret a AUR, și-a anunțat demisia din Alianţa pentru Unirea Românilor, formațiune care va intra în Parlament, după ce a obținut, la alegerile din 6 decembrie, peste 8% din voturi.

Ariadna Cîrligeanu spune că AUR este un proiect în care a depus suflet, sacrificiu și nu va regreta niciodată că a făcut parte din acest partid. Totodată, le-a mulțumit celor alături de care a lucrat în acești ani, având numai cuvinte de laudă la adresa lui George Simion, copreședintele Alianței pentru Unirea Românilor.

“A sosit momentul să mă retrag din AUR. Uneori în viaţă Dumnezeu ţi le așază prea bine sau pur și simplu întâlnești oameni care îţi dau o anumită direcție, oameni care contribuie la dezvoltarea ta. Aveam 14 ani când mai în glumă, mai în serios mi-am stabilit visul: ca peste câțiva ani să formez o organizație care să lupte pentru românii din Basarabia și Nordul Bucovinei. Era un ţel care a părut nebunesc în tot acest timp chiar și pentru idealista de mine. La 16 ani m-am înscris ca voluntar în Acțiunea 2012 pentru că am simtit din prima clipa că acolo îmi este locul.