Angajatul Fiscului îşi începe depoziţia la rubrica de bunuri imobile, unde declară că deţine alături de soţia sa un teren intravilan de 0,5 ha în comuna Domneşti, iar la modul de dobândire al proprietăţii începe spunând că a fost „cumpărat pe muncă. Mă hoţilor eu nu am bani, ca voi din furat, să-mi cumpăr terenuri din furat. Terenul din Domneşti l-am cumpărat cu banii strânşi din munca la patron, deci înainte de angajare în fisc. Voi, cum ajungeţi slujbaşi plătiţi de stat, adică, ziceţi voi, voi sunteţi statul băgaţi mâna în banii statului, ai poporului, de vă ia dracu“.
Acesta continuă la secţiunea de active financiare, unde scrie clar că nu deţine nimic, cu următoarele rânduri "Praful să se aleagă de voi, praful şi pulberea, arşiţa deşertului să vă răcorească atunci când vă este cald şi gerul arctic să vă încălzească când vă este frig. Eu nu mă pot descurca cu întreţinerea, medicamentele mele şi ale soţiei şi copilului şi voi mă puneţi să declar conturi".

Declaraţia de avere a referentului continuă apoteotic cu injurii adresate autorităţilor. Accesaţi aici declaraţia de avere a lui Gheorghe Constantinescu. Bugetarul nu s-a oprit la declaraţia din 2010, el şi-a continuat „pamfletul“ şi în actul depus în 2011. La finalul documentului acesta precizează: „Simt nevoia de a declara că retrag conţinutul pamfletului din declaraţia trecută şi-mi pare rău că m-am adresat ţie şi ţie, Ialomiţeanu şi Blejnar. Vă aduc la cunoştinţă că mi-aţi încălcat drepturile acordate prin Constituţie şi de silă, am renunţat la a vă mai da în judecată“. Acesta continuă: „Mă întreb încontinuu: cât de prost pot să fiu eu în comparaţie cu voi de eu am atât de puţin, iar voi aveţi atât de mult??? Unde eşti tu, Ţepeş Doamne…“

Vedeţi aici declaraţia de avere din 2011 a „executorului“ Foiletonul lui Gheorghe Constantinescu a fost publicat de ANAF încă din 2008. Toate declaraţiile de avere ale acestuia conţin frânturi din „viaţa de bugetar“.