Deși cei de la Kanal D doreau să-l convingă pe Alin Andronic să vină ca antrenor la Exatlon 3, acesta a refuzat de mai multe ori propunerea, cerându-le în mod repetat reprezentanților postului de televiziune să recunoască totuși că au greșit față de el. Cum acest lucru nu s-a întâmplat, războinicul a decis să-și vadă mai departe de activitățile sale din Germania, țara unde locuiește.

El postează regulat fotografii și filmulețe cu el și organizează întâlniri cu cei care l-au susținut în concurs și care pot ajunge la Frankfurt. În acest context, producătorii turci au decis să aducă doi antrenori la care nimeni nu se aștepta, din nou Giani Kiriță și Vladimir Drăghia.

Interesant este că renumitul fotbalist, care i-a antrenat pe Faimoși data trecută, acum va avea grijă ca războinicii să aibă cele mai bune rezultate, în timp ce fostul său coleg rămâne fidel echipei roșii.

Deși Giani Kiriță nu avea chiar cea mai bună imagine ca antrenor, faptul că a vorbit frumos despre Alin Andronic i-a adus un plus de imagine și s-a reabilitat în fața fanilor, astfel că în ediția aceasta va fi cu siguranță un personaj iubit și apreciat.