Astfel, biletele de avion dinspre România și către Europa pot fi achiziționate cu 279 de euro, preț cu toate taxele incluse, pentru două persoane care călătoresc împreună. Tariful este valabil pentru curse dus-întors, operate de Tarom.
Oferta este valabilă pe rute directe TAROM, de la Bucureşti către Amsterdam, Atena, Barcelona, Budapesta, Frankfurt, Istanbul, Larnaca, Londra, Lyon, Madrid, Munchen, Paris, Roma, Salonic, Viena și Cluj – Viena.
Pentru a putea beneficia de această ofertă, este necesar ca perioada de călătorie să se desfăşoare în intervalul 10 februarie – 11 martie 2012 (data ultimului retur).
" Devenită deja tradiţie, oferta TAROM dedicată Valentine’s Day şi Dragobete se adresează tuturor celor care vor să petreacă alături de persoana iubită o vacanţă frumoasă într-una din destinaţiile noastre şi să se bucure de relaxare şi răsfăţ cu un buget minim. Pentru persoanele care doresc să opteze pentru un pachet turistic complet, agenţia TAROM Tours vă stă la dispoziţie cu numeroase sejururi, circuite externe şi cu pachete de tip city Break", a declarat Rodica Cazanciuc, Director Comercial TAROM.