Și pentru că este un bun cunoscător al tuturor nevoilor acestor industrii, comunicând în permanență cu aceștia și creând produse care să le satisfacă cât  mai bine nevoile, Schoeller Allibert este cel mai important furnizor de produse din plastic reciclabile, inclusiv de cuve plastic.

În sprijinul tuturor partenerilor comerciali, compania anterior menționată vine cu soluții de ambalare reutilizabile, foarte solide atat pentru agricultură, cat și pentru horticultură, procesarea legumelor și vinificație: containere stivuibile, navete dublu stivuibile, navete pliabile, containere mari rigide sau pliabile, cuve plastic, o gamă completă de produse care satisfac perfect nevoile specifice ale fiecărei industrii.

Schoeller Allibert este un nume cu mare autoritate pe piața producătorilor de soluții din plastic. Toate marile inovați din domeniu poată marca aceste companii. Produsele sunt brevetate și sunt extrem de apreciate de toți beneficiarii, fie ei mari sau mici. Este o companie cu tradiție care inventează, proiectează, dezvoltă și produce navete, cutii și soluții de ambalare din plastic de mai bine de 50 de ani. Compania este prezentă pe toate piețele internaționale, fiind formată din cei mai importanți jucători din industrie: Schoeller, Wavin, Perstorp, Arca, Linpac, Allibert, Paxton, Stucki.

Printre cele mai apreciate produse create de această companie aminitim:

 • Navetele Prelog® și Ortus® sunt cele mai bune ambalaje pentru companiile care se ocupă cu vanzarea en gros a fructelor și legumelor, dar și pentru companiile care se ocupă cu livrarea sau vanzarea lor cu amanuntul . Avantajul acesor produse este acela că prin pliere volumul acestora este redus cu pana la 80%.
 • Boxpaleții din plastic Maximus® sunt ideali pentru recoltarea și depozitarea fructelor în depozite frigorifice, pe termn lung. Acest tip de boxpaleți au un volum intern foarte mare și pot suporta o sarcina de pana la 4,5 tone în stivă, optimizand utilizarea spațiului din depozitele frigorifice.
 • Sistemul IBC Combolife este cel mai igienic produs de pe piață. Cu un raport mare de pliere, foarte rezistent și cu un volum de până la 1000 de litri, containerul Combo este perfect pentru depozitarea și transportul în siguranță și în condiții de maximă igienă a produselor alimentare în stare lichidă. Printre aceste produse amintim: sucurile, concentratele de fructe, marmeladele, cremele etc.

Care sunt avantajele cuvelor din plastic MaxiLog?

Cuvele din platic MaxiLog sunt unele dintre cele mai apreciate cuve din plastic de dimensiuni mari. Sunt igienice, puternice și stabile. Sunt foarte rezistente și sunt confecționați din materiale reciclabile. Dimensiunile lor mari le fac ideale pentru preluarea, transpoerul, depozitarea și distribuția de mare capacitate a marfurilor fabricate. Acest tip de cuve dispune de caracteristicii și accesorii care le fac extrem de versatile și de adaptate pentru transportul, manipularea și depozitarea produselor.

Printe avantajele acestui tip de ambalare industrială amintim:

 • durabilitate de viață mult mai mere
 • rezistență sporită
 • greutate redusă
 • condiții de igienă îmbunătățite
 • o mai bună protejare a produselor
 • formă ergonomică
 • eficință logistică
 • sunt compatibile cu sistemele automatizate ale producăturilor și cu sistemele de manipulare a mărfurilor.

Printre beneficiile cuvelor de platic MaxiLog enumerăm?

 • Îmbunătățesc eficiența spațiului și ajută la maximizarea numărul de containere într-o încărcătură;
 • Își păstrează foarte bine proprietățile dacă se respctă greutatea recomandată;
 • Sunt proiectate cu marginile și colțurile rotunjite pentrua putea fi mai ușor curățate și pentru a asigura la încărcarea maximă o mai bună protecție a bunurilor;
 • Sunt ideale pentru depozitare pe termen lung și transport pe distanțe scurte, oferind protecție maximă produselor;
 • Acest tip de containere rigide sunt compatibile cu sistemele automatizate transport și de manipulare a mărfurilor;
 • Acest sistem de cuve din plastic este proiectat pentru o gamă foarte variată de produse;
 • Pereții dublii sunt înclinați și netezi la exterior și curbați la interior, pentru o curățare mai ușoară;
 • Are laturi netede, reducând cantitatea de murdărie transferată;
 • Toate cele patru laturi pot fi accesate cu stivuitoare;

Având în vede toate aceste caracteriteristi cuvele din plastic MaxiLog sunt soluția ideală pentru multe industrii, pentru producătorii agricoli și pentru toți procesatorii din industria alimentară.

Principalele avantaje ale acestor cuve de plastic sunt : calitatea superioara, utilitatea și durabilitatea.Achiziția și folosirea de astfel de produse contribuie la sporirea eficienței și rentabilității lanțului de aprovizionare, reduc costurile de transport, cantitatea de deșeuri și ajută la protejarea mediului.

Cuvele de plastic, navetele, lăzile și boxpaleții furnizați sunt cele mai bune ambalaje pentru companiile producătoare, procesatoare și care se ocupă cu distribuția mărfurilor alimentare.

Dacă sunteți în căutarea unui partener de excepție și a unui producător de cuve de plastic de calitate superioară, accesati site-ul schoellerallibert.com. Aici veți găsi o gamă variată de produse, de cea mai bună calitate, reciclabile și cu livrare imediată. (P)