Iubire cel puțin halucinantă. Șeful unei filiale bancare din Stuttgart, în vârstă de 48 de ani avea o relație cu un bărbat de origine română.

Funcționarul bancar din Germania a furat din conturile clienților 725.000 de euro pentru a-i satisface pofetele iubitului din România.

De frică să nu-și poardă relația cu bărbatul visurilor lui, bancherul și-a plimbat iubitul român în Maldive, i-a cumpărat maşini sport şi i-a plătit operaţii estetice, scrie bild.de.

După trei ani în care a furat de la mai mulți clienți ai băncii la care lucra, bancherul a fost prins. El a recunoscut în fața anchetatorilor ce a făcut și și-a motivat faptele prin faptul că era îndrăgostit și se temea să nu-și piardă relația pe care o avea cu românul.

Chiar dacă își regretă faptele, așa cum a declarat, este prea târziu. Bancherul a spus că îi este rușine de ceea ce a făcut, dar, pe de altă parte, a fost extrem de fericit alături de iubitul român.

”Mi-a fost teamă că îl pierd. Acum îmi este rușine și ştiu că voi plăti pentru asta toată viața”, a declarat bărbatul.

Pentru ca nimeni să nu-și dea seama de ce face, bancherul a furat timp de trei ani din conturile inactive ale clienților. Banii din conturile acestora erau direcționați în Trezorerie, după care în conturile lui personale.

Bancherul german riscă până la 4 ani de închisoare.