Pasagerii pot lua gratuit la bord doar un bagaj de mici dimensiuni, care încape sub scaunul din faţă. Pentru bagajele de mână de maximum 10 kilograme, Ryanair cere o o taxă de 6 lire. Iar pentru bagajele de cală, preţul va fi, ca şi până acum, de 25 de lire.

Un pasager creativ în vârstă de 30 de ani a găsit o metodă prin care să nu plătească această taxă pentru bagajul de mână

Nemulțumit de noile reguli, englezul Lee Cimino, care cumpărase bilete de la Manchester la Belfast cu doar două zile înainte de a intra în vigoare noua politică, a găsit o metodă de a nu plăti pentru bagaje.

Astfel, tânărul a transformat un palton într-o valiză, așezând în haină tot ce ar fi încăput într-un bagaj de mână.

Deși a avut mari emoții la îmbarcare, bărbatul a reușit să treacă fără probleme, iar imaginile filmate de el au fost urcate pe rețelele de socializare, devenind virale.

Nu este prima dată când un pasager încearcă să scape fără a plăti taxa pentru bagaje. În luna ianuarie, un bărbat a fost oprit în aeroport pentru că avea prea multe straturi de haine pe el: 8 perechi de pantaloni și 10 cămăși, scrie The Independent.