Chiar dacă nu avem cum să ne ținem întotdeauna departe de pericole și nu putem anticipa niciodată cu exactitate ce ni se poate întâmpla, avem totuși posibilitatea de a ne proteja pe noi sau pe cei dragi în față acestor riscuri prin încheierea unei polițe la Allfinanz Romania OVB Asigurari de viata.

Care sunt principalele avantaje ale încheierii unei asigurări de viață?

Fie că suntem conștienți sau nu de aceste aspecte, pericolele și provocările ne pândesc la orice pas. Pentru a ne proteja de eventualele riscuri este bine să ne gândim cât mai din timp să încheiem o poliță de asigurăre de viață.
Iată care ar fi principalele avantaje pe care aceasta ni le poate oferi:
• garantează suma contractată în caz de deces
• ne protejează de riscurile care sunt înscrise în contract, ce pot fi de invaliditate sau incapacitate temporară de muncă
• în cazul în care se întâmplă ceva cu noi, familia și cei apropiați vor avea banii necesari pentru a trece prin perioada dificilă de după acest evenimet
• dacă are inclusă în ea și o componentă medicală, ne permite să ne tratăm în anumite spitatale, unde costurile pot fi acoperite de valoarea asigurată.

Din păcate în țara noastră, din lipsaă de educație financiară, sunt foarte puțini cei care se gândesc din timp să încheie o astfel de asigurare, în afara cazurilor în care sunt obligați de bancă sau în care au nevoie obligatoriu de așa ceva. Cei care din voință proprie ajung să încheie o astfel de asigurare sunt de obicie cei care cunosc foarte bine această piață și au o educație în acest sens. Ei de obicei încheie polițe complexe, în care sunt asigurate multe riscuri și accidente.

Cei mai mulți însă, și datorită contextului economic general, nu sunt suficient de conștienți de riscurile la care își supun familia în cazul unei situații dramatice. Chiar dacă prețul pentru a beneficia de acestă protecție pleacă de la sume modice, aproape de costul unui abonament la telefonie mobilă, sunt încă foarte multe persoane care nu sunt dornice să se asigure în acest sens.

Tot la capitolul asigurărilor de viață pot fi incluse și pensiile faculative. De felul în care știm să ne gestionăm astăzi banii și să adăugam câte puțin la acest capital va ține o parte din siguranța bătrâneții noastre și confortul pe care îl vom avea când ne vom pensiona.

Tot la acest capitol pot intra și asigurările pe care le facem copiilor noștri pentru a se bucura de anumite avantaje atuci când vor ajunge la majorat. Dacă ne îngrijim de când sunt mici la aceste aspecte, ei pot avea parte pană la o anumită vârstă de banii necesari pentru a-și face studiile la ce facultate de prestigiu doresc.

În concluzie, cu cât ne informăm mai din timp de toate aceste detalii și ne grăbim să semnăm o asigurarea de viață care să acopere riscuri complexe, cu atât ziua de mâine va fi mai sigură. Dacă amânăm pe perioadă nedeterminată acest demers, la momentul în care ne vom decide să facem acest lucru s-ar putea să fie un pic cam prea târziu pentru a ne bucura pe deplin de avantajele acestrui serviciu finaciar deosebit.

Unde putem să semnăm cele mai avantajoase polițe de asigurare de viață?

OVB Allfinanz România este una dintre cele mai bune și serioase companii de asigurari, care activează pe piața din Romania de aproximativ 15 ani. La nivel internațional își desfășoara activitatea de 40 de ani, având în portofoliu 3,1 milioane de clienți satisfacuti de produse care au corespuns 100% nevoilor lor de prevedere și de asigurare.

Aici găsiți cei mai pregătiți consultanți fanciari, care vă pot ajuta sa găsiți cele mai avantajoase asigurari pentru:
• Sanatate.
Această poliță asigură accesul la servicii medicale performante în clinici particulare, dar și o sumă lunară în perioada în care survine incapacitatea de muncă. Așadar este o soluție utilă pentru orice persoană, indiferent de vârstă, ocupați sau educație.
• Asigurare de locuință.
Orice risc la care este supusă locuința voastră, fie tornadă, cutremur, inundație poate fi acoperit de semnarea unei polițe de acest gen. În plus este și obligatorie prin lege.
• Asigurare de viață.
Aceasta este o poliță complexă, în care în funcție de preferințele celui asigurat pot fi incluse multe riscuri, respectiv de accidentare, de incapacitate de muncă, de invaliditate, medicale etc În principal ea se refera la ajutorul primit de familie în caz de deces.
• Asigurarea unei pensii facultative la bătrânețe.
Cu siguranță cei mai mulți dintre asigurații romani nu se vor bucura de sume deosebite, deși au contribuit o viață. Pentru a vă asigura un surplus de bani la batânețe este bine să vă gîndiții din timp și la această alternativă foarte avantajoasă.

Pentru educație finaciară în acest domeniu și pentru a discuta cu unul dintre consultanții finaciari ai acestei instituții nu exitați să contactați OVB Allfinanz România! (P)