Thierry Millet a fost numit CEO al Orange România în luna iulie a anului 2009, acesta ocupând poziţia de CEO interimar din luna martie. Anterior, Millet a deţinut funcţia de Director Comercial (CCO) al Orange România, din octombrie 2005. În această calitate, a condus departamentele Customer Service, Marketing şi Vânzări pentru utilizatori individuali şi companii.  
“Am ales să renunţ la poziţia de CEO al Orange România deoarece am vrut să fac o schimbare. Am lucrat peste zece ani în operaţiuni”, a declarat Millet.
Mandatul lui Millet expiră la data de 30 iunie, a.c .
“Nu am vrut să mai rămân în România deoarece nu este ţara mea şi la mijloc sunt motive familiale despre care nu vreau să vorbesc. Am venit în România în urmă cu şase ani, moment care a coincis cu naştere fiului meu cel mai mic, Adrian”, a mai spus Millet.
Promovat vicepreşedinte Payment&Contactless
Thierry Millet a fost promovat în cadrul grupului France Telecom – Orange. El va  coordona activităţile de plăţi prin telefonul mobil şi de dezvoltare a serviciilor de plăţi contactless în ţările în care este prezent grupul, implementând astfel unul din cele şapte programe strategice anunţate de Stéphane Richard, CEO al France Telecom-Orange, pe 31 mai.
“Acesta este unul din domeniile cu cea mai mare perspectivă de creştere”, a afirmat Millet.
Thierry Millet este angajat al France Telecom din 1988, ocupând funcţii în Departamentele IT, Vânzări şi Distribuţie în Franţa şi Brazilia. Acesta a fost şi director Regional de Vânzări al Diviziei Pays de la Loire aparţinând France Telecom, unde a avut un rol cheie în asigurarea unei situaţii financiare solide, pe o piaţă extrem de competitivă. El a absolvit Politehnica din Franţa în 1986 şi Şcoala Naţională de Telecomunicaţii în 1988.

Orange este lider de piaţă în România cu 10,3 milioane de clienţi şi venituri de 222 milioane de euro în primul trimestru al anului 2011. Orange România are 2.500 de angajaţi.