Ambasadorul Israelului în România, David Saranga, nu a dorit să treacă neobservat marele eveniment muzical ce va fi găzduit de statul pe care-l reprezintă, așa că joi seara a organizat Eurovision Dance Party la teatrul de operetă Ion Dacian. Acesta a fost o gazdă extrem de primitoare și veselă și a reușit să-i determinat pe toți invitații să danseze pe ritmurile celor mai celebre piese care au câștigat Eurovision în trecut.

„Eu, anul acesta, fiindcă nu pot să votez pentru Israel, o să votez pentru România şi aştept să aud de cât mai multe ori ‘Romania twelve points – La Roumanie douze points'”, a declarat joi seară David Saranga.

„Aşa cum ştiţi, săptămâna viitoare este concursul Eurovision, eveniment care va avea loc la Tel Aviv. Pentru noi, Eurovision nu este doar un concurs de cântece, este o cultură. Faptul că evenimentul are loc în Tel Aviv, un oraş liberal, deschis şi modern, este ceva ce îi face pe israelieni mândri şi foarte fericiţi să găzduiască Eurovisionul”, a subliniat diplomatul, care nu a omis să menționeze că speră ca românii să viziteze Israel în număr cât mai mare.