Olandezii au închiriat o suprafaţă totală de 4.300 mp în trei dintre mall-urile din reţeaua Iulius Group, respectiv Palas Iaşi, Iulius Mall Timişoara şi Suceava.  
„Suntem deosebit de onoraţi că apreciatul brand C&A a ales trei din cele cinci mall-uri dezvoltate şi operate de compania Iulius Group pentru a-şi face intrarea în tot atâtea oraşe mari din România”, a declarat Oana Diaconescu, Senior Leasing Manager Iulius Group.
Magazinul C&A din Iaşi va ocupa aproximativ 1.380 mp la parterul Palas Mall. La Timişoara, retailerul a închiriat circa 1.700 mp, amplasat pe două niveluri, iar în Iulius Mall Suceava, C&A va fi poziţionat la parter pe 1.225 mp.
Proiectul urbanistic Palas Iaşi, care va avea o suprafaţă construită de peste 320.000 mp, va fi finalizat în ultimul trimestru al acestui an.
Omul de afaceri ieşean Iulian Dascălu operează cea mai mare reţea de mall-uri din România. Portofoliul grupului pe care îl conduce este format din centrele comerciale Iulius Mall Timişoara, Iaşi, Cluj, Suceava, la care se va adăuga din această toamnă şi Palas Iaşi.

C&A este unul dintre cei mai mari retaileri de fashion din Europa, cu circa 2 milioane de clienţi zilnici şi 1.400 de magazine răspândite în 19 ţări.