Danya Cebus Rom intentioneaza sa ajunga la o cifra de afaceri de 300-400 milioane de euro in perioada 2010-2011 in Romania, in timp ce pentru acest an estimeaza o cifra de 100 milioane euro, a declarat, joi, Arie Bercovich, CEO al companiei.

Potrivit acestuia, marja de profit pentru acest an a Danya Cebus Rom este de circa 10-15%. Proiectele rezidentiale reprezinta la momentul actual principala directie de dezvoltare a companiei. Totusi, planurile de viitor ale Danya Cebus Rom includ extinderea si in domaniul proiectelor de infrastructura.

„Obiectivul nostru este de a ajunge la zece proiecte dezvoltate in acelasi timp in toata tara. In prezent suntem implicati in dezvoltarea proiectelor rezidentiale ci comerciale de mare anvergura, insa ne-am manifestat deja interesul pentru proiectele de infrastructura”, a precizat Arie Bercovich.

Compania a contribuit cu aproximativ 700.000 de euro la realizarea cifrei de afaceri a grupului in acest an.

0-22519-capital0001cotroceniparkmall.jpgValoarea totala a proiectelor aflate in constructie si apartinand companiei ajunge la aproape 250 de milioane de euro, suma din care 150 de milioane reprezinta numai valoarea proiectului Cotroceni Park Mall.

Danya Cebus desfasoara in prezent patru proiecte rezidentiale in Bucuresti, la care se adauga proiectul Cotroceni Park Mall: Armonia, Sisesti, Fetesti si Planorama.

Danya Cebus Rom are 153 de angajati, dintre care 28 sunt de nationalitate israeliana, restul fiind romani.