Cum se simte Daniela Crudu

După ce a trecut prin momente teribile, Daniela Crudu a spus la Xtra Night Show cum se simte în prezent și ce i-a făcut iubitul croat.

“Dacă nu săream din maşină şi nu fugeam, mă omora. M-a dat cu capul de bord. Suntem împreună de mult timp, nu a avut nicio ieşire violentă, dar acum, practic era alt om. Nu s-a comportat niciodată aşa, nu ştiu ce s-a întâmplat cu el. Nu mai văd, am ochii lipiţi şi plini de sânge”, a declarat Daniela Crudu pentru Xtra Night Show.

Fizicul fostei asistente TV a avut de suferit

Potrivit celor de la Urgențe, Daniela Crudu a avut, în urma bătăii primite, traumatism cranio-facial, entorsă de gleznă și fractură de piramidă nazală, aceasta din urmă necesitând operație.

Nu vrea să depună plângere împotriva iubitului

Daniela Crudu a declarat că nu vrea să depună plângere împotriva iubitului croat deoarece îi este frică să nu i se întâmple ceva și mai rău.

”Daniela era foarte speriată și plângea atunci când a fost rugată de polițiști să dea declarați. Tremura toată, nu putea să fie coerentă și spunea întruna ”mi-e frică”, ”mi-e frică”, nu vreau să depun plângere împotriva lui, nu vreau să mi se întâmple ceva și mai rău”, au spus martorii de la fața locului.

Cine este bărbatul care a agresat-o fizic

Despre el nu se știu foarte multe lucruri. Este de origine croată și se pare că stă foarte bine financiar. Imaginile din vacanțele dese și fericite din ultima perioadă ale Danielei Crudu atestă că acesta ar sta bine la capitolul banilor.