Spectacol total în urmă cu câteva la Super Neatza cu Răzvan şi Dani de la Antena 1. Chiar la începutul emisiunii, Dani Oţil l-a făcut praf pe fostul selecţioner al naţionalei de fotbal a României, Victor Piţurcă.

Dani Oţil a râs de Victor Piţurcă

Dani Oţil nu s-a mai abţinut şi a râs în direct de Victor Piţurcă. Fostul selecţioner al României este specialistul celor de la PRO TV la EURO şi comentează din punct de vedere tactic meciurile de la turneul final din acest an. Greşelile lui Piţurcă au devenit însă virale pe reţelele de socializare.

Fostul selecţioner i-a greşit numele lui englezului Cesar Azpilicueta în direct, dar a spus şi despre un gol de la EURO că a fost o „panaramă de gol”.

„Nu pot explica la fel de bine ca nea Piţi, dar încerc şi eu. Are nişte explicaţii… A fost o panaramă de gol, aşa ne-a spus. E şi divertisment un pic acolo. Bine că nu mai joacă Azpilicueta că nu putea să îi pronunţe numele nea Piţi. A ajuns să comenteze meciurile la tablă. E un adevărat deliciu”, a spus Dani, completat de colegul său, Răzvan Simion.

„Am văzut meciul de aseară dintre Anglia şi Danemarca până aproape de final. M-a luat somnul apoi”, a glumit co prezentatorul de la Super Neatza cu Răzvan şi Dani.

Ramona Olaru, ţinta glumelor

Nici prezentatoarea de la Meteo, Ramona Olaru nu a scăpat de ţinta glumelor lui Dani Oţil. Aceasta tocmai şi-a sărbătorit ziua de naştere şi a spus că va petrece în weekend pe litoral, prilej pentru Dani să facă o glumă. „S-o găsi un prost să plătească nota ca în zilele tale bune”, a spus vedeta de la Antena 1, cu trimitere la colega lui de emisiune.