Liderul PSD, Viorica Dăncilă, a publicat recent o nouă postare prin care lansează alt atac la adresa președintelui Klaus Iohannis și premierului Ludovic Orban. Dăncilă îi numește pe aceștia „duplicitari, ipocriți și periculoși”, spunând că „ei fac jocurile politice ale altora”.

Postarea întreagă este următoarea:

„Dragii mei, vă rog să distribuiți acest video! Să vadă cât mai mulți români care sunt adevăratele intenții și mize ale lui Klaus Iohannis!

Pentru că sunt foarte mulți cei care s-au întrebat care a fost adevăratul motiv din spatele moțiunii de cenzură, care a aruncat România în criză și haos și care a dus la o explozie a cursului euro la un maxim istoric!

Vă rog să ascultați declarația lui Ludovic Orban de la Zagreb (unde și domnul Iohannis a fost prezent!) în care le spune popularilor europeni că au dat jos Guvernul PSD pentru a putea propune ei un comisar din partea PPE, pentru ca popularii europeni să aibă majoritatea în noua Comisie!

Ei fac jocurile politice ale altora și încearcă să acopere în presă aceste manevre țipând la noi “fake news”! Iată adevăratul fake din politica românească: Klaus Iohannis și PNL!

Duplicitari, ipocriți și periculoși acești întruchipați salvatori ai neamului!”