Denise Rifai, cunoscuta prezentatoare de la Realitatea TV, moderatoarea emisiunii Legile Puterii, a atacat-o dur pe Viorica Dăncilă după ultima sa gafă, atunci când a zis „însuşi” în loc de „însuţi” în timpul unui discurs la o conferinţă privind sistemul de educaţie.

„Viorica de la Videle ne-a mai trăznit şi astăzi cu modul incalificabil în care stâlceşte limba română. Viorica Dăncilă a făcut o nouă gafă în timp ce vorbea, culmea, despre educaţie. Noi credem profund, doamnă premier, coana Vasilica de la Videle, că a fi premier în statul român înseamnă ca dumneavoastră să plecaţi cât mai repede acasă, nu la vila RA-APPS unde locuiţi acum şi unde faceţi tot felul de alianţe pe sub nasul lui Liviu Dragnea. A fi premier în statul român înseamnă, în primul rând, ca dvs să înţelegeţi oportunitatea şi rapid, rapid, rapid, să plecaţi acasă”, a spus Denise Rifai, la începutul emisiunii sale de marţi seara, potrivit stiridiaspora.ro.

Viorica Dăncilă a comis gafa în cadrul unui eveniment de lansare a unei inițiative de creștere a calității sistemului educațional.

Viorica Dăncilă a gafat-o din nou, de data aceasta printre oameni elevaţi, într-un mediu academic. Marți, premierul a participat la lansarea unei iniţiative de creştere a calităţii sistemului educaţional. Aceasta a surprins audienţa cu o nouă declaraţie incredibilă.

„A fi educator, învăţător sau profesor înseamnă că tu însuşi să înveţi zi de zi”, a spus Dăncilă. Forma corectă este alta. Corect ar fi fost: „A fi profesor înseamnă ca tu însuți să înveți zi de zi”.