Liviu Dragnea e istorie în fruntea PSD și a Guvernului. După ce l-a dat la o parte pe Darius Vâlcov, Viorica Dăncilă e gata să î idea o nouă lovitură fostului ei șef.

Unul dintrei cei mai controversați și contestați oameni din Guvern ar putea fi remaniat. Dăncilă a spus, întrebată de o posibilă demitere a ministrului de Interne Carmen Dan că atunci când ia decizia de a remania un membru al Executivului trebuie să aibă argumente pentru acest lucru.

„Nu. În momentul în care remaniez pe cineva din Guvern trebuie să am argumente pentru a face acest lucru. Nu pot spune că demit pe cineva pentru că nu îi place președintelui sau președintelui Camerei Deputaților sau altcineva. Trebuie să avem argumente”, a afirmat Viorica Dăncilă, conform TVR 1.

După alegerile europarlamentare, președintele Klaus Iohannis a cerut demisiile miniștrilor de Externe și de Interne, Teodor Meleșcanu și Carmen Dan, pentru faptul că mulți români din diaspora nu au stat la cozi la secțiile de votare, iar unii nu au reușit să voteze. Cei doi miniștri au anunțat, însă, că nu vor demisiona din funcțiile pe care le dețin.