Viorica Dăncilă iese la atac. Premierul dă de pământ cu Opoziția și lansează un avertisment dur pentru toți românii. Nemulțumită de faptul că PNL și USR nu au semnat pactul pentru bunăstarea românilor aceasta și-a ieșit din minți. Spune că PNL și USR vor veni la putere și vor tăia pensii și salarii. Totuși, niciun guvern nu poate tăia pensii datorită unei decizii a CCR.

„Vreau ca toate partidele să facă acest pac în scris. Nu vreau târguieli politice și calcule politice. Nu a fost nicio inițiativă menită să aducă bunăastare. Am fost prima care am semnat pactul și l-a transmis tuturor partidelor. Pactul pentru bunăstarea tuturor cetățenilor a fot semnat și de către grupul minorităților din Parlament.

Am văzut și reacții și răspunsuri care mă îngrijorează. Tocmai principalul partid de dreapta a încercat să ocolească semnarea acestui pact. Cei care au mai tăiat în trecut evită acest lucru. Nimeni nu uită ce s-a întâmplat în guvernarea 2010-2012. Dreapta pune condiții de ordin politic partidului de guvernământ.

Vor să vină la guvernare ca s[ înceapă politica austerității. Bunăstrarea românilor nu se negociază”, a tunat Dăncilă.