Viorica Dăncilă a explodat atunci când reporterul Alex Dima i-a pus o întrebare despre situaţia economică a judeţului Teleorman.

„Chiar dacă sunt persoane care nu m-au votat, sunt premierul tuturor românilor, şi atunci când iau o măsură, fie că vorbim de PNDL 1, de PNDL 2, de Compania Naţională de Investiţii, aceste decizii le iau fără să aibă culoare politică”, a susținut Dăncilă în faţa jurnaliştilor.

Un reporter al Pro TV, Alex Dima, a cerut însă un punct de vedere referitor la faptul că judeţul Teleorman este în continuare un pol al sărăciei, unde există încă localităţi fără apă şi curent electric.

Replica lui Dăncilă a fost incredibilă: „Vă rog să nu mai vorbiţi aşa despre Teleorman! Eu cred că nu este corect! Întotdeauna aţi vorbit despre România şi despre Teleorman. Vă spun că acest judeţ face parte din România”.

Alex Dima a insistat și a continuat să întrebe ce măsuri a luat premierul pentru ca judeţul Teleorman să nu mai fie un pol al sărăciei, Viorica Dăncilă nu a mai răspuns și a preferat să plece.